21 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Izgraditi će se višestambena zgrada za mlade obitelji u Otoku

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na inicijativu gradonačelnika Josipa Šarića održan je sastanak u gradskoj vijećnici sa predstavnicima Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine na čelu s državnom tajnicom Dunjom Magaš i državnim tajnikom Domagojem Orlić, radi razmatranja moguće izgradnje višestambene zgrade za smještaj mladih obitelji i deficitarnih kadrova.

Utvrđena je nužna potreba za izgradnju višestambene zgrade gdje bi se kroz dugoročni najam s pravom otkupa prednost dala mladim obiteljima, obiteljima s većim brojem djece i sl.

Grad Otok je već započeo s pripremnim provedbenim aktivnostima na izradi projekta izgradnje navedene zgrade na lokaciji uz ambulantu hitne medicine za koju su već osigurani izvori financiranja, za razliku od projekta Stambenog naselja Petkovac koji nikada nije realiziran upravo zbog nedefiniranih izvora financiranja na nacionalnoj razini.

Ovisno o potrebama mladih obitelji iz Otoka i Komletinaca nastavilo bi se sa izgradnjom daljnjih stambenih zgrada tijekom narednih godina.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime