16 C
Vinkovci
Nedjelja, 24 rujna, 2023

Izgradnja terena s umjetnom travom ide prema planu na stadionu Cibalije

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Izgradnja Cibalijinog terena s umjetnom travom napreduje prema planu i uskoro će sve klupske momčadi na raspolaganju imati kvalitetnije uvjete za rad.
Novi teren će od najvećeg značaja biti u zimskom periodu, kada krenu pripreme za proljetni dio sezone i kada su uvjeti za treniranje na standardnim terenima vrlo teški.
U mlađim klupskim selekcijama u ovom trenutku trenira i igra utakmice gotovo 400 djece i mladih igrača te je glavni cilj osigurati sve potrebno ze njihov što kvalitetniji sportski razvoj i napredak.
-„S obzirom na to da moderni nogomet, ali i generalno bavljenje sportom zahtjeva sve više novih podloga, dvorana i rekvizita te samo bavljenje sportom iziskuje jedan moderniji pristup, a to dokazuju i radovi na Cibaliji jer bavljenje nogometom više nije moguće bez modernog terena koji će produžiti vrijeme u kojem se naši nogometaši mogu pripremati i u onim kišnim uvjetima. Vjerujem da će doprinijeti i ostalim klubovima jer sigurno će Cibalia pronaći način da i njima pruži priliku da ovdje odrade treninge u danima kada je to neophodno. Na taj način mogu se stvarati novi igrači koji će pronositi glas i jednu pozitivnu sportsku priču iz Vinkovaca”, rekao je gradonačelnik Ivan Bosančić koji je ovom prilikom posjetio radove na stadionu.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime