17 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Javni natječaj za potpore/sredstva u poljoprivredi na području Općine Andrijaševci

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Općina Andrijaševci će u 2023. godini u sklopu provedbe Programa potpora u poljoprivredi na području Općine Andrijaševci za razdoblje 2021-2023. godine dodjeljivati potpore/sredstva za sljedeće mjere:

U 2023. godini bit će dodijeljena sredstva za sljedeće mjere:

Mjera 1: Potpore za nabavu i postavljanje sistema za navodnjavanje,
Mjera 2: Potpore za nabavu i postavljanje staklenika i plastenika,
Mjera 3: Potpore za edukaciju poljoprivrednika,
Mjera 4: Potpora za organizaciju proizvodnje, održavanje objekta i sufinanciranje troškova zakupnine novonastalim poljoprivrednim subjektima koji se bave intenzivnom poljoprivrednom proizvodnjom
Mjera 5: Potpore za nabavu rashladnih komora i proizvodnju u preradarstvu.

Korisnici ovog Programa mogu biti poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, sa sjedištem i poljoprivrednom proizvodnjom (poljoprivredno zemljište, nasadi, stoka, gospodarski objekti ) na području Općine Andrijaševci, a koja zadovoljavaju kriterije propisane za pojedine aktivnosti. Poljoprivredno gospodarstvo obuhvaća slijedeće subjekte u poljoprivrednoj proizvodnji: obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrte, trgovačka društva i zadruge registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti. Sva ulaganja financirana sredstvima Programa moraju se odvijati na području Općine Andrijaševci.

Za prijavu  potrebno je priložiti:  popunjeni obrazac zahtjeva, preslika osobne iskaznice – za fizičke osobe, preslika rješenja o Upis u sudski ili drugi odgovarajući registar – za pravne osobe, preslika rješenja o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, potvrda nadležne Porezne uprave o nepostojanju duga s osnove poreza i doprinosa, izjava da podnositelj zahtjeva (korisnik) nije za istu svrhu primio potporu iz drugih izvora i izjava podnositelja zahtjeva (korisnika) o primljenim državnim potporama u prethodne tri godine do trenutka prijave na javni natječaj.

 

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime