-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Javni poziv poduzetnicima na iskaz interesa za investiranje u Poduzetničkoj zoni Zagrađe u Općini Cerna

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Poduzetnička zona Zagrađe jedan je od infrastrukturnih projekata Općine Cerna čiji je cilj proširenje sustava infrastrukturne potpore malom i srednjem poduzetništvu kroz uspostavu funkcionalne i operativne poduzetničke zone, opremljene osnovnom i dodatnom zajedničkom infrastrukturom.

Cilj je omogućiti povećanje konkurentnosti postojećih malih i srednjih poduzetnika, povećanje broja novoosnovanih tvrtki te omogućiti nove investicije i porast zapošljavanja.

Temeljem prijava na Poziv steći će se konkretan uvid u namjere poduzetnika za investiranje i poslovanje u Poduzetničkoj zoni Zagrađe.

Iskazivanje interesa poduzetnika ne predstavlja preuzimanje bilo kakvih obveza, već služi prvenstveno za potrebe analize interesa za kupnju lokacija, odnosno namjere ulaganja u Zonu.

Na području Zone Zagrađe završeni su radovi za priključak na vodu i plin, a trenutno su u tijeku radovi na izgradnji ostale komunalne infrastrukture, a predviđeni rok dovršetka je kraj ove godine kada bi trebao biti i raspisan natječaj za prodaju predmetnih parcela.

Završetkom projekta, Zona će biti opremljena kompletnom komunalnom infrastrukturom koja podrazumijeva prometnicu i nogostup u Zoni te spoj na postojeće prometnice, vodovod, struju, javnu rasvjetu, telekomunikacijsku infrastrukturu, plinovod.

Također, završetkom projekta poduzetnicima će na raspolaganju biti 7 lokacija odnosno građevnih čestica ukupne površine 30.727,00 m2, veličine od 4.260 m2 do 5.043 m2.

Poduzetnici koji žele iskazati interes trebaju ispuniti Obrazac prijave (objavljen na službenoj web stranici: www.cerna.hr) i dostaviti u prostorije Općine Cerna u uredovno vrijeme (7:00 do 15:00 sati) ili na e-mail adresu: opcina.cerna@vu.t-com.hr. Rok za dostavu Obrasca je do 30. travnja 2022. godine.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime