8 C
Vinkovci
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Javni poziv za dodjelu poticaja za razvoj i unapređenje lovstva u VSŽ u 2022. godini

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vukovarsko-srijemska županija objavila je 2. Javni poziv za dodjelu poticaja za razvoj i unapređenje lovstva u Vukovarsko-srijemskoj županiji u 2022. godini.

Predmet natječaja je dodjela poticaja za razvoj i unapređenje lovstva za mjeru 4. Potporu za izgradnju, adaptaciju i održavanje lovnotehničkih i lovnogospodarskih objekata.

Korisnici poticaja su lovoovlasnici koji imaju ugovore na području Vukovarsko-srijemske županije odnosno lovačka društva. Poticaji se dodjeljuju za prihvatljive troškove koji se odnose na materijale i alate potrebne za izgradnju, adaptaciju i održavanje lovnotehničkih i lovnogospodarstvenih objekata.

Prijave se mogu dostaviti poštom preporučeno u zatvorenoj omotnici na adresu: Vukovarsko-srijemska županija, u zatvorenoj omotnici s naznakom „Zahtjev za potporu za unapređenje i razvoj lovstva na području Vukovarsko-srijemske županije u 2022. god. – ne otvaraj“, Glagoljaška 27, 32100 Vinkovci ili osobno dostavom putem pisarnice Vukovarsko-srijemske županije u zatvorenoj omotnici s istom naznakom.

Javni poziv je otvoren do 10. studenog, a sve dodatne informacije  se mogu dobiti u Uredu za poljoprvredu koji se nalazi u zgradi županije Vukovarsko-srijemske u Vinkovicima ili na broj telefona 344-041.

Dodatni detalji o ovom javnom pozivu mogu se naći na internetskoj stranici www.vusz.hr.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime