10 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27 ožujka, 2023

Javni poziv za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi Vukovarsko-srijemske županije za 2023. godinu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Upravni odjel za turizam i kulturu Vukovarsko-srijemske županije objavio je Poziv za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi Vukovarsko-srijemske županije za 2023. godinu.

Poziv je objavljen na temelju sredstava osiguranih u proračunu za djelatnosti u kulturi i tehničkoj kulturi, aktivnosti, manifestacije i projekte u kulturi i tehničkoj kulturi od interesa za Vukovarsko-srijemsku županiju.

Poziv se odnosi na ustanove u kulturi, umjetničke organizacije, umjetnike, udruge, druge fizičke i pravne osobe u sljedećim djelatnostima i područjima: knjiga i nakladništvo, dramska i plesna umjetnost, glazbena i glazbeno-scenska umjetnost, vizualne umjetnosti, međunarodna kulturna suradnju, kulturno-umjetnički amaterizam te interdisciplinarne i nove umjetničke i kulturne prakse.

Poziv se ne odnosi na hrvatske tradicijske manifestacije i programe hrvatske tradicijske kulture za koje se prijedlozi programa/projekta podnose Zajednici kulturno-umjetničkih djelatnosti Vukovarsko-srijemske županije (ZAKUD VSŽ).

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 132,72 €, a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 5.308,91 €.

Rok za podnošenje prijava je do 11. veljače 2023. godine.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime