25 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Javni poziv za sufinanciranje kupovine kuće ili stana za mlade obitelji

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vukovarsko-srijemska županija objavila je Javni poziv za sufinanciranje kupovine kuće ili stana za mlade obitelji na području županije.

Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva iznosi 1.500.000  kuna.  Vukovarsko-srijemska županija će sufinancirati kupovinu kuće ili stana u iznosu od 20.000  kuna na području gradova koji imaju 15.000 ili više stanovnika prema popisu stanovništva iz 2021. godine te 25.000 kuna za sva ostala područja u županiji.

Pravo na korištenje bespovratnih sredstava u okviru ove mjere imaju prijavitelji koji ispunjavaju sljedeće uvjete:

  • u trenutku prijave nisu stariji od 45 godina
  • prijavitelji ili njihovi bračni, vanbračni ili životni partneri ili djeca nemaju u suvlasništvu kuću ili stan osim stana ili kuće koja je predmet ovog javnog poziva
  • kupljena kuća ili stan na području Vukovarsko-srijemske županije
  • nemaju duga na ime javnih davanja
  • fizička osoba prodavatelj nekretnine ne smije biti srodstvu s podnositeljem zahtjeva i članovima njegove obitelji do trećeg nasljednog reda
  • kupili kuću ili stan u 2021. godini.

Javni poziv otvoren je do 31. svibnja 2022. godine, a Javni poziv i svi potrebni obrasci objavljeni su na internetskoj stranici www.vusz.hr .

Sve informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za sport, mlade i demografiju Vukovarsko-srijemske županije na broj telefona 032/344-300 ili na e-mail: vedran.kurtusic@vusz.hr.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime