20 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Jedinstveni Dunav Art festival od 29. lipnja do 1. srpnja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Dunav Art festival je festival glazbe, enologije i gastronomije koji će od 29. lipnja do 1. srpnja biti održan u hrvatskom Podunavlju. Riječ je o festivalu za drugačiju publiku koja voli vina i hranu hrvatskog Podunavlja, ali i jazz te klasičnu glazbu u kojoj će ovom prigodom imati prigodu uživati.

– Dunav Art festival je ideja koja je napravljena za jedno dulje trajanje koja bi u konačnici trebala završiti organizacijom jednog većeg festivala koji ima za cilj okupljanje sudionika iz svih zemalja dunavskoga sliva – rekao je Zlatko Petrović, član Organizacijskog odbora Dunav Art festivala.

– U tom kontekstu vidim izuzetan turistički potencijal i značaj upravo Dunav Art festivala koji se zapravo apostrofira na jednu sasvim drugu temu, pa ako hoćete i na drugu turističku publiku – napomenula je Rujana Bušić Srpak, direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije.

U cijelu priču uključeni su Grad Vukovar i vukovarski Gradski muzej u čijem će se perivoju Dvorca Eltz održati koncerti klasične i jazz glazbe, ali i izložba umjetnika. U organizaciji su pripomogli i Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije, Baranja i Erdut, također kao mjesta održavanja jedinstvenog festivala glazbe, enologije i gastronomije.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime