23 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

Josip Adžić novi/stari predsjednik Zajednice udruga veterana Vojne policije iz Domovinskog rata

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Vinkovcima je danas održana izborno-izvještajna skupština Zajednice udruga veterana Vojne policije iz Domovinskog rata. Josipu Adžić ponovno je ukazano povjerenje te će dužnost predsjednika Zajednice udruga veterana vojne policije iz Domovinskog rata obnašati i u sljedećem razdoblju. Njegovim zamjenicima imenovani su Ilija Cota i Stipe Modrić.
Inače, potporu u radu predstavnicima osam udruga koje djeluju unutar Zajednice udruga veterana Vojne policije iz Domovinskog rata dali su ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac, saborski zastupnik Mladen Karlić, vukovarsko–srijemski župan Božo Galić i zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Ivan Bosančić. U pozdravnim govorima istaknut je značaj Vojne policije u Domovinskom ratu uz naglasak da se o povijesti stvaranja Domovine mora govoriti svakog trenutka i na svakom mjestu.
Predstavnici Udruga koji su nazočili izborno-izvještajnoj skupštini neposredno prije održavanja sjednice za sve poginule položili su vijenac kod križa na Gradskom groblju u Vinkovcima.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime