23 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

Judo klub Olimp ima velike planove za tekuću godinu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Izrazito uspješnu godinu imao je Judo klub Olimp. U prilog tome ide činjenica kako je klub primljen u redovno članstvo sportskih udruga grada Vinkovaca, ali i Hrvatskog judo saveza.

„Osvojili smo 152 odličja, od toga je nešto manje od trećine zlatnih odličja i nešto više od trećine srebrnih. Što bi značilo da su naši natjecatelji na ovim natjecanjima uglavnom bili u finalu svakog natjecanja. Zadovoljni smo postignutim rezultatima u prošloj godini, natjecali smo se na natjecanjima iz kalendara hrvatskog judo saveza, zatim na državnom natjecanju koji je organizirao hrvatski školski sportski savez, prije toga je bilo i županijsko natjecanje i bili smo na jednom natjecanju izvan granica republike Hrvatske. Osvojili smo 152 odličja, od toga je nešto manje od trećine zlatnih odličja i nešto više od trećine srebrnih. Što bi značilo da su naši natjecatelji na ovim natjecanjima uglavnom bili u finalu svakog natjecanja” istaknula je Blaženka Markota, trenerica i predsjednica judo kluba Olimp.

Broj članova svake godine raste, ponajviše zbog klupskih aktivnosti.
„Iz razloga što konstantno provodimo različite programe u koje se djeca mogu uključiti, pa smo tako provodili program pod nazivom ”želim zdravlje, biram judo” koje nam je sufinanciralo ministarstvo turizma i sporta. I po završetku tog programa, velik broj djece je nastavio trenirati judo”, rekla nam je Markota.

Svi zainteresirani za judo i žele se priključiti radu Olimpa mogu na vrlo jednostavan način saznati sve potrebne informacije. Sve što je potrebno je poslati poruku ili upit na Facebook stranici kluba. Nova natjecanja uskoro kreću, a samim time, sigurni smo, i vrlo uspješna godina za judo klub Olimp.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime