19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Judo klub ”Vinkovci“ podržao akciju Hrvatskog judo saveza ”Vratimo osmijeh”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Hrvatski judo savez organizirao je akciju za nezbrinutu djecu pod nazivom ‘Vratimo osmijeh” u svrhu prikupljanja sredstava za: dodatnu stambenu jedinicu (u Dječjem domu ”Sv. Ana“ u Vinkovcima), opremu za bavljenje sportom i druženje (u Dječjem domu ”Kuća sretnih ciglica” u Slavonskom Brodu) i senzornu penjalicu s antistres podlogom (u Domu za djecu ”Lipik“ u Lipiku).

Javnost je pozvana na donaciju sredstava, dijeljenje informacija o akciji ili uključivanje u promotivne aktivnosti. Za vrijeme trajanja akcije na društvenim mrežama objavljeni su pozivi vrhunskih sportašica Hrvatskog judo saveza: Lare Cvjetko, Katarine Krišto, Karle Prodan, Viktorije Puljiz i dr. na doniranje pomoći.

Judo klub ”Vinkovci“ Vinkovci podržao je akciju na način da je organizirao Zajednički trening svojih članova i 13 štićenika iz Doma „Sv. Ana“ u Vinkovcima koji su došli u pratnji odgajatelja Stipe Petrinovića i Bojane Žeravice, psihologinje Ivone Maras te ravnateljice Zrinke Mikić.

Ispred Judo kluba Zajednički trening su osmislili Dino Keškić, Ana Kobak i Lora Jukić kojima su u izvedbi pripomogli Mirjana Bošnjak Kobaš, Diana Pavlović, Stiv Tomić, Rozalija Pacek i Andrija Bliml.

Program je bio sastavljen od različitih motoričkih kretanja, elementarnih igara, te zabavnog dijela u kojem je djed Božićnjak prigodno darivao sve štićenike Doma „Sv. Ana“ iz Vinkovaca.

Poseban gost na Zajedničkom treningu bio je dugogodišnji član Judo kluba „Vinkovci“ Vinkovci Lovro Zečević koji se desetak godina aktivno bavio judom za kojeg kaže da mu je izuzetno puno pomogao u sazrijevanju. Kroz njega se družio, putovao i stjecao prijatelje te bavio sportom radi unapređenja zdravlja.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime