32 C
Vinkovci
Utorak, 28 lipnja, 2022

Kadeti vinkovačkog ”Hrvatskog sokola” osvojili odlično treće mjesto na državnom

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U osječkoj dvorani Gradski vrt proteklog vikenda završeno je Prvenstvo Hrvatske u svim programima muške i ženske sportske gimnastike. Ovo rekordno PH okupilo je 550 sportaša iz 38 hrvatskih klubova.

Gimnastički klub “Hrvatski sokol” Vinkovci predstavljale su 2 gimnastičarke i 4 gimnastičara u obaveznom, te 3 gimnastičara u univerzalnom programu.

Vinkovački najmlađi gimnastičari nastupili su na svom prvom državnom prvenstvu u univerzalnom programu. U kategoriji mlađih dječaka oduševio nas je Andrija Petrina osvojivši 11. mjesto u konkurenciji 26 gimnastičara. I Lovro Ramljak bio je solidan na 18. mjestu. Israel Alozieuwa nastupio je u kategoriji starijih dječaka i završio na 27. mjestu u konkurenciji 28 gimnastičara.

U obaveznom programu, momčad kadeta – Martin Klinec, Luka Krmek, Roko Maslać i Patrik Kordić zaslužili su velike čestitke osvojivši momčadski 3. mjesto. U pojedinačnoj konkurenciji Patrik Kordić osvojio je 11., Roko Maslać 15., Luka Krmek 16. i Martin Klinec 27. mjesto u konkurenciji 29 gimnastičara.

U kategoriji kadetkinja nastupila je Marta Šimunović, te zauzela 24. mjesto u konkurenciji 37 gimnastičarki.Mlađa seniorka Ana Hemetek bila je 18. u konkurenciji 32 gimnastičarke.

Uz gimnastičare je bio trener Tomislav Gudek, a uz gimnastičarke trenerica Vukosava Lozanović.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime