5 C
Vinkovci
Četvrtak, 1 prosinca, 2022

Karate klub Ictus osvojio pet odličja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Sportska dvorana Gradski vrt u Osijeku bila je domaćin vrlo jakog međunarodnog karate turnira KUP OSIJEKA 2022. , koji je ujedno bio i izborni turnir Hrvatskog karate Saveza za selekcije
kadeta, juniora i mlađih seniora.

Na turniru je nastupilo 749 natjecatelja iz ukupno 76 klubova, s područja RH i BiH. Među njima nastupili su i devet natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci, koji su tom prilikom osvojili ukupno 5 odličja i to 1 zlatno, 1 srebrno i 3 brončana odličja.
Svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji dječaci 10 godina, 9-6 KYU, Vigo Konečni osvojio je zlatno odličje, dok je u katama pojedinačno u kategoriji dječaci 9 godina, 9-6 KYU, Jakov Stević osvojio brončanu medalju.

Foto: Karate klub Ictus/facebook

Nastupima u borbama pojedinačno Noel Konečni je u kategoriji dječaci, 13–14 godina, -49 kg, osvojio brončano odličje, slijedio ga je s istom medaljom Robert Vukojević nastupima u kategoriji dječaci, 13–14 godina, -64 kg..

Nadalje, Milan Ćujo je nastupio u borbama pojedinačno u kategoriji seniora -84 kg i tom prilikom osvojio srebrno odličje.
Na turniru su pored navedenih osvajača odličja nastupili i Kristiana Bekavac, Petar Nol , Ivano Vukojević i Luka Sičanica koji su unatoč odličnim izvedbama ovaj puta ostali bez odličja.

„Ostvareni rezultati su, budući da se radilo o vrlo jakom međunarodnom karate turniru s velikim brojem natjecatelja, a samim time i većom konkurencijom u svakoj kategoriji, više su nego zadovoljavajući” – navode iz kluba.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime