28.5 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Karate klub Vinkovci osvojio 21 odličje na prvenstvu Slavonije i Baranje

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U sklopu 5. kola Otvorene karate lige u Osijeku je održano prvenstvo Slavonije i Baranje. Ukupno je nastupilo 242 natjecatelja iz 17 klubova Istočne Hrvatske. Karate klub “Vinkovci” sudjelovao je s 12 natjecatelja i ostvario izvrsne rezultate osvojivši 21 odličje: 8 zlata, 5 srebra i 8 bronci.

Natjecatelji su nastupali pod vodstvom trenera Jakova Šikića, Josipa Županića i pomoćnog trenera Josipa Slavičeka.
Na Prvenstvu Slavonije i Baranje u ukupnom poretku (borbe) Karate klub “Vinkovci” zauzeo je visoko 3. mjesto u konkurenciji 11 klubova dok je u ukupnom poretku (borbe + kate) u konkurenciji 17 klubova zauzeo 4. mjesto što je također izvrsno obzirom na to da na ovom turniru članovi kluba nisu nastupali u katama već isključivo samo u borbama. Treneri pohvaljuju sve natjecatelje na prikazanim borbama i rezultatima a posebno brata i sestru Lucasa i Anastaziju Majstorović Lovrić kojima je ovo bilo prvo natjecanje uopće a osvojili su svako po 2 odličja te pokazali veliki potencijal za budućnost. U konkurenciji 86 natjecateljica (borbe) proglašene su tri najuspješnije od kojih čak dvije dolaze iz Karate kluba “Vinkovci”.
Ivana Slaviček primila je pehar za 2. mjesto s osvojenih 680 bodova dok je Eva Maloševac s osvojenih 665 bodova primila pehar za 3. mjesto.

Velika pohvala ide i Jakovu Matiću, povratniku u klub koji je pokazao hrabre borbe i osvojio dvije bronce.
Ovim posljednjim 5. kolom kompletirana je Otvorena karate liga za 2022. godinu te su po završetku iste dodijeljena priznanja najboljim klubovima i najboljim pojedincima u borbama i katama.
Karate klub “Vinkovci” ostvario je izvrsno 2. mjesto u ukupnom poretku (borbe) u konkurenciji 15 klubova.
U ukupnom poretku (borbe + kate) u konkurenciji 19 klubova zauzeo je visoko 4. mjesto.
U konkurenciji 86 natjecateljica (borbe) proglašene su tri najuspješnije od kojih čak dvije dolaze iz Karate kluba “Vinkovci”. Ivana Slaviček primila je pehar za 2. mjesto s osvojenih 680 bodova dok je Eva Maloševac s osvojenih 665 bodova primila pehar za 3. mjesto.

Nakon uspješno odrađenog turnira klub nastavlja s planiranim aktivnostima te ovim putem poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat) – Kralja Zvonimira 68, Vinkovci – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 21 sat.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime