25 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Karate klub Vinkovci osvojio 9 zlata, 2 srebra i 3 bronce u Belom Manastiru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
U nedjelju, 28. siječnja 2024. godine, održano je 1. kolo Otvorene karate lige OBŽ u Belom Manastiru. Ukupno je nastupilo 133 natjecatelja iz 9 klubova istočne Hrvatske.
Karate klub “Vinkovci” sudjelovao je sa 12 natjecatelja u borbama i katama te osvojio ukupno 14 odličja: 9 zlata, 2 srebra i 3 bronce. Nakon prvog kola lige u ukupnom poretku (borbe + kate) klub je zauzeo visoko 2. mjesto dok je u ukupnom poretku za borbe na 1. mjestu.
Dva zlata osvojila je Morana Iličić, a zlato i srebro Vito Vuić.Zlato osvojili su: Martin Rončević, Ivan Slaviček, Eva Maloševac, Mirna Šego, Tia Pejak i Ante Gilja.
Srebro je osvojila Emilija Marijanović, a broncu Nikolina Slaviček, Lucas Majstorović Lovrić i Rita Đukić.
Svoje prve nastupe na turniru uopće upisale su Rita Đukić i Emilija Marijanović te pokazale dobar potencijal za budućnost. Natjecatelji su nastupali pod vodstvom trenera Josipa Županića i Josipa Slavičeka.
Nakon uspješno odrađenog 1. kola Lige u Belom Manastiru, Karate klub “Vinkovci” nastavlja sa planiranim aktivnostima te ovim putem poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat) – Kralja Zvonimira 68, Vinkovci – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 21 sat.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime