1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Karate klub “Vinkovci” osvojio sedam medalja u Osijeku

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Proteklog vikenda održan je međunarodni karate turnir KUP OSIJEKA 2022. Ukupno je nastupilo 749 natjecatelja iz 76 klubova i 2 države (HRV i BiH). Ujedno, ovo je bio prvi izborni turnir za kadete, juniore i mlađe seniore za nastup na Europskom prvenstvu 2023. godine.
Karate klub “Vinkovci” sudjelovao je sa 8 natjecatelja i ostvario izvrsne rezultate osvojivši 7 odličja: 1 zlato, 2 srebra i 4 bronce.

Nikolina Slaviček osvojila je prvo mjesto u kategoriji od 7 do 8 godina (-27 kg), Martin Rončević osvojio je drugo mjesto u kategoriji od 9 do 10 godina (-39 kg).

Josip Slaviček koji se borio u tri kategorije zabilježio je velike rezultate, on je naime osvojio drugo mjesto u kategoriji (seniori -60 kg), broncu je zaradio u kategoriji (juniori -61 kg), a zatim i peto mjesto (ml. seniori -60 kg).

Mislav Iličić, Filip Periša i Ivan Slaviček su bili treći, dok Lucija Slaviček i Klara Tunjić su osvojili peto mjesto.

Natjecatelji su nastupali pod vodstvom trenera Jakova Šikića.

„Velika pohvala za trud i zalaganje ide svim natjecateljima a posebno treba izdvojiti mladu Nikolinu Slaviček (7 godina) koja je bila usamljena u svojoj kategoriji i mogla je bez borbe uzeti prvo mjesto ali kao pravi borac prihvatila je borbu sa protivnicom iz više kategorije, pobijedila ju hrabrom borbom i zasluženo se okitila zlatom. Posebno treba spomenuti i njenog brata Josipa Slavičeka koji je kao sedamnaestogodišnjak nastupao u čak 3 kategorije u kojima je imao borbe sa vrhunskim protivnicima: u juniorima je osvojio broncu, u mlađim seniorima ostao na korak do medalje, dok je u seniorima osvojio srebro”-poručuju iz kluba.

Karate klub “Vinkovci” se nakon uspješno odrađenog turnira u Osijeku okreće nastavku priprema za polaganje pojaseva, ispit će se održati u prosincu.
Ovim putem klub poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat) – Kralja Zvonimira 68, Vinkovci – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 21 sat.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime