17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Karate klub “Vinkovci” upućuje poziv na proljetni upis

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Karate klub Vinkovci nedavno je napunio 47 godina, iza sebe je imao veoma uspješnu godinu, no od ovih sljedećih očekuju još i više. U tijeku je proljetni upis u programe Karate kluba Vinkovci koji se odnose na djecu od 3 do 5 godina, pod nazivom karate vrtić, zatim za djecu od 6 godina koji se zove škola karatea. Uz to, djeca koja su napunila 9 godina imaju priliku okušati se u sportskom karate-u koji uključuje natjecanje ili pak vid rekreacije.

„Mogu reći da sam poprilično zadovoljan s obzirom na to da smo poslije one korone imali svi smanjen broj članova, bili smo ograničeni broj članova na treningu. Dosta je povećan broj članova, dobar je odaziv i nadam se da će se nastaviti s tim tempom. U tom smislu smo sad aktivirali proljetni upis, samim time što smo završili polaganja za viša zvanja 3.3., pa su nam i ovi najmlađi položili za viša zvanja. To je sad prava prilika za nove članove da se upišu i krenu ispočetka učiti novu tehniku i sve što je potrebno za sljedeće polaganje”, rekao nam je Josip Županić, trener i tajnik u Karate klubu “Vinkovci”.
Nikolina, Josip, Lucija i Ivan Slaviček dijele isto prezime, a na mjesečnoj razini revno osvajaju brojne medalje.U svojim redovima također imaju i aktualnu državnu prvakinju u katama Klaru Tunjić, državnog doprvaka Mislava Iličića i treće mjesto koje je osvojio Martin Rončević.

„Imam tri odličja s državnog prvenstva, dva puta sam bio treći, jednom drugi. Uz to imam još mnogo odličja s ostalih natjecanja, kao što su regionalna i međunarodna. U ovoj godini očekujem najbolje, zlato na državnom prvenstvu. Zato se naravno moram potruditi još više, moram više trenirati, više oduprijeti ovom sportu. To mi je i cilj, sport mi se jako sviđa, zato ga i treniram”, dodao je Mislav Iličić.

Sada klubu slijedi priprema za nadolazeće turnire..
„Sada u nedjelju se održava drugo kolo lige u Osijeku, tu nam je cilj da povedemo što više natjecatelja, kako bi stekli što više iskustva. Pa ćemo vidjeti kakvi su, pa ćemo selektirati za neka jača natjecanja, možda državno prvenstvo ili neke jače kupove”, dodaje Županić.

Poziv svim zainteresiranima za proljetni upis u programe Karate kluba “Vinkovci”:
➡️ KARATE VRTIĆ
(od 3 do 5 godina)
Utorkom i četvrtkom od 17:45 do 18:45 na adresi Duga ulica 24, Vinkovci (Akademija borilačkih sportova).
➡️ ŠKOLA KARATEA
(od 6 godina)
Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:30 do 21:00 na adresi Kralja Zvonimira 68, Vinkovci (Fitnes centar Zara, 2 kat).
➡️ SPORTSKI KARATE I REKREACIJA
(od 9 godina)
Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:30 do 21:00 na adresi Kralja Zvonimira 68, Vinkovci (Fitnes centar Zara, 2 kat).

Kontakti:
Jakov Šikić – 0989132629
Pamela Joskić – 0981668387
Josip Županić – 0996977169

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime