21 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Karlo Lovrić Jovanović i Lorena Vrkašević u Bijeljini stigli do zlata

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Judo klub Vinkovci s delegacijom od 16 boraca sudjelovao je na Međunarodnom turniru Pantera koji se održava u Bijeljini. Natjecanje je okupilo oko 500 sudionika iz Češke, Srbije, Crne Gore, Bugarske, Ukrajine, Slovenije i Hrvatske.

Sjajno ostvarenje imali su Karlo Lovrić Jovanović i Lorena Vrkašević koji su osvojili zlatno odličje; uz zlato Vrkašević je osvojila i broncu.

Vinkovački judaši u susjednoj Bosni i Hercegovini pretplatili su se na brončane medalje jer su ih redom osvajali Šimun Štajcer, Gita Tolušić koja je bronci pridodala i jedno srebro, Marta Plavšić, Marija Tomić Mia Lara Cota, Lucija Lovrić J. te Mia Behin.

Blizu osvajanja medalje bili su Frano Čuljak, Luka Lovrić J., te Mario Tomić i Leonora Plavšić koji su turnir završili na 5. mjesto, a dva mjesta lošiji bilo je Ante Banovac. Bez plasmana na natjecanju ostali su Ivano i Lukas Pipunić.

Djevojčice su išle u dupli start, natjecale su se i u starijim uzrastima i pokazale iznimnu hrabrost i borbenost do samog kraja. Dječaci su imali jaku konkurenciju što je pokazalo iznimnu težinu ovog natjecanja”, poručili su iz Judo kluba Vinkovci.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime