20 C
Vinkovci
Nedjelja, 23 lipnja, 2024

Katolički dječji vrtić Eden pobjednik ovogodišnjeg Cvjetnog korza

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Razdragani smijeh i dječja igra širili su se vinkovačkom pješačkom zonom, a povod je bio Cvjetni korzo, koji je s vidljivim entuzijazmom organizirao  Grad Vinkovci. Manifestaciji je pogodovalo i sunčano vrijeme pa su se okupila brojna djeca, predstavili vrtići, razigrali se cvjetići i mašnice.

Bila je to uistinu paleta najljepših boja, a vinkovačko šetalište nakratko postalo je vesela i šarena cvjetna livada. Čak 600 oduševljenih mališana odjevenih u šarene, kreativne kostime različitih cvjetova, pčelica, maslačaka i drugih vjesnika proljeća sinkronizirano je otplesalo i otpjevalo veliki broj svima poznatih dječjih pjesmica.

Vesela povorka krenula je od Pikove zgrade do pješačke zone gdje je svaka od 23 skupine pokazala što je tako vrijedno pripremala sa svojim odgojiteljicama i učiteljicama

Kako svake godine imamo tri najljepše skupine, o tome je odlučivalo tročlano povjerenstvo u kojem su bili: Jasna Garvanović, zamjenica pročelnice Upravnog odjela za kulturu i turizam Grada Vinkovaca, Marko Lončar, potpredsjednik HDLU-a i Vesna Vuković, nastavnica u Poljoprivredno-šumarskoj školi Vinkovci.

.Prvo mjesto osvojio je Katolički dječji vrtić Eden, koji su osvojili odlazak na jednodnevni izlet u Zoološki vrt u Osijek i ručak u Mc Donald’s., drugo mjesto osvojio je Dječji vrtić Budućnost, a treće mjesto Dječji  Vladimir Nazor, dok su najsimpatičnija skupina  iz Posebnih odjela OŠ Antun Gustav Matoš.

 

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime