-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Koaliciji HDZ-a i HSU-a u Vinkovcima pridružio se i BUZ

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Potpisom na sporazum o zajedničkoj suradnji gradskih odbora Hrvatske demokratske zajednice i Bloka umirovljenici zajedno zapečaćena je suradnja ovih dviju stranaka na predstojećim lokalnim izborima.

– Vjerujem da će ovo biti pobjednička koalicija građena stvarno na partnerskim odnosima, odnosima zajedništva i želje za ostvarivanjem što boljeg rezultata na sljedećim lokalnim izborima – rekao je Mladen Karlić, predsjednik GO HDZ-a Vinkovci.

Ivan Colarić, predsjednik BUZ-a Vinkovci, istaknuo je da im je čast i zadovoljstvo što ih je HDZ uzeo za partnere. Uz novopečene partnere, koaliciju od prošlog tjedna tvori i Hrvatska stranka umirovljenika iz koje su poručili da vjeruju kako će kroz ovu koaliciju zaštititi interese umirovljenika u Vinkovcima.

Nazočnima se obratio i Ivan Bosančić, kandidat ove koalicije za gradonačelnika Vinkovaca, koji je rekao da u zajedničkoj suradnji vidi dvojaku ulogu ovih umirovljeničkih stranaka, istaknuvši sljedeće:

– Oni svi imaju jedno životno iskustvo koje će meni sigurno dobro doći u budućem radu u kojem ću sljedeći mandat puno brige posvetiti trećoj životnoj dobi, a to smo pokazali i kroz program. Kad budemo predstavljali program vidjet ćete da se u mnogim stvarim dotiče treće životne dobi – naglasio je Bosančić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime