10 C
Vinkovci
Srijeda, 24 travnja, 2024

Komletinci i Otok dobit će javnu led rasvjetu – projekt vrijedan 3.500.000,00 kuna

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Gradskoj vijećnici Grada Otoka, gradonačelnik Josip Šarić potpisao je s ESCO grupom, koju čine tri najbolja ponuđača, Ugovor o energetskoj usluzi u uštedi električne energije u javnoj rasvjeti Grada Otoka za naselja Otok i Komletinci, u vrijednosti od 3.500.000,00 kn, a kojim će se u ova dva naselja izgraditi LED rasvjeta u roku od šest mjeseci.

Ovaj projekt financirat će se u sljedećih 10 godina iz ostvarene uštede za električnu energiju, koja sada iznosi više od pola milijuna kuna na godinu – izjavio je gradonačelnik Otoka Josip Šarić.

Značajnom uštedom od oko 80 % kojoj se nada Grad Otok, financirati će izgradnju javne rasvjete plaćanjem u jednakim ratama iznos od oko 29.000,00 kn mjesečno tijekom 120 mjeseci, i na taj način zaokružiti komunalno- infrastrukturni razvoj Grada Otoka.

S današnjim potpisivanjem Ugovora o energetskoj uštedi, uz priključenje Otoka na Regionalni vodovodni sustav u Sikirevcima, zatim Projekt Aglomeracije kojim će se urediti odvodnja u Otoku gdje će svaka obitelj dobiti besplatan priključak, uz pročistač otpadnih voda koji već imaju od ranije, Otok se ima čime pohvaliti.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime