2 C
Vinkovci
Četvrtak, 22 veljače, 2024

Konstituirano Gradsko vijeće Grada Županje, za predsjednicu izabrana Nada Galović (HDZ)

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nada Galović (HDZ) u idućem četverogodišnjem mandatu obnašat će dužnost predsjednice Gradskog vijeća Grada Županje. Tako je odlučila većina, točnije devet HDZ-ovih vijećnika dok je osam oporbenih bilo protiv. Dužnost zamjenika predsjednice Gradskog vijeća obnašat će također HDZ-ov vijećnik, Ante Juko. Prijedlog oporbe da iz njihovih redova bude zamjenik nije prošao. Iako slijedi ljetno razdoblje i odmor, posla je mnogo pa se već u ovom mjesecu može očekivati prva sjednica Gradskoga vijeća Županje u novom sazivu.

Na današnjoj konstituirajućoj sjednici prisegnulo je svih 17 vijećnika – devet iz redova HDZ-a koji čine većinu te osam oporbenih, pet s kandidacijske liste grupe građana, dva SDP-ova i jedan HSS-ov vijećnik. HSS se tako nakon osam godina vratio u vijećničke klupe.

“Podržat ćemo sve ono što je zaista dobro za naš grad i naše građane”, istaknuo je HSS-ovac Marko Maroševac. I SDP-ova vijećnica Manda Kopić uvjerena je u dobar rad vijeća i spremna na sve izazove s ciljem boljitka u svim segmentima života .

“Jamčim da ćemo svi članovi oporbe zaista do zadnjeg slova ispoštovati ovu našu prisegu”, naglasio je ispred grupe građana Željko Džoić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime