11 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Konstituirano Općinsko vijeće Općine Nuštar

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Dario Novak novi je predsjednik Općinskog vijeća Općine Nuštar. Odlučeno je to na konstituirajućoj sjednici općinskog vijeća kojeg čini 15 vijećnika – Nezavisna lista ima 7 vijećnika, HDZ 5 te po jednog HSP , HSLS i Nezavisna lista Tomislav Velić.

S izlaznošću većom od 50 posto, poprilično visokom usporedivši to s ostalim dijelovima Vukovarsko-srijemske županije, mještani Općine Nuštar u drugom krugu lokalnih izbora poručili su – s aktualnim načelnikom su zadovoljnim. Kandidat Nezavisne liste Hrvoje Drinovac ostao je na čelu Općine.

“Općina trenutno dobro stoji imamo preko 3 milijuna kuna na računu, započete projekte, koje načelnik bivši, tj i budući započeo znači to će se i dalje raditi s tim da će biti i neki novi projekata..” – rekao je predsjednik Općinskog vijeća Općine Nuštar.

“Trenutno najznačajniji projekt je energetska obnova Dječjeg vrtića, gdje sad pripremamo projekt proširenja vrtića odnosno s profesorom iz Zagreba radimo idejno rješenje za nuštarski dvorac nuštarski”, najavio je načelnik Hrvoje Drinovac.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime