17 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Konstituirano Partnersko vijeće za područje Grada Vinkovaca

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Prema Zakonu o regionalnom razvoju danas je konstituirano Partnersko vijeće za područje Grada Vinkovaca. Svrha ovoga tijela je ostvarenje načela partnerstva i suradnje s dionicima razvoja grada u svakome smislu – od gospodarskog do civilnog društva. Ovo vijeće u gradu Vinkovcima čini 38 članova, predvođeno je novoizabranim predsjednikom Ivanom Bosančićem, zamjenikom vinkovačkog gradonačelnika, čiji će, pak, zamjenik u ovome tijelu biti Vedran Čuljak, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo grada Vinkovaca.

– Nametnula se obveza organizacije Partnerskog vijeća koje će izraditi odnosno savjetovati u izradi strategije grada Vinkovaca – pojasnio je rad ovog tijela njegov predsjednik Ivan Bosančić.

– Da bi nekakve ideje realizirali, prije svega mislim na projektne ideje, uvijek nas pozivaju u projektnim uputama; na koju se to Strategiju odnosi, na koji plan, itd. U Vinkovcima to u potpunosti nije razrađeno i često nam bude krivo, jer kad šaljemo projekt imamo bod manje samo zbog toga što nemamo neku referentnu točku na koju se možemo pozvati – rekao je Tomislav Velić predsjednik Udruge Bubamara.

Strategija razvoja grada Vinkovaca, koju zahtjeva EU trebala bi biti izrađena do svibnja ove godine.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime