9 C
Vinkovci
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Košarkaški kamp Krešimir Ćosić i u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Košarkaški kamp Krešimir Ćosić u organizaciji Udruge Dani Krešimira Ćosića održava se diljem Hrvatske, a od 28. kolovoza do 1. rujna bit će organiziran i u Vinkovcima.

Radi se o besplatnim dječjim kampovima koje se ove godine organiziraju na 15 lokacija diljem zemlje. Prošle godine održan je na tri, a kroz njega je prošlo stotinjak djece koja su učila o osnovama i povijesti košarke, ali i sportskim vrijednostima.

Osim Vinkovaca, domaćin ovog hvalevrijednog projekta su i Zagreb, Rijeka, Vukovar, Zadar, Karlovac, Pazin, Kastav, Sinj te Dubrovnik. Odvijat će se pod vodstvom stručnih trenera lokalnih klubova koji su ujedno i partneri u projekti, a radi se o KK Zadru, KK Vrijednosnice Osijek, KK Vinkovci, KK Alkar Sinj, KK Cedevita, KK Borovo Vukovar, KK Kvarner 2010 Rijeka, KK Dubrava, KK Dinamo, KK Kastav, KK Vučići, KK Pazin, KK Dubrovnik, KK ABC Zadar te KK KA-BA.

Kamp traje pet radnih dana od 8 do 15 sati i besplatan je za sve sudionike, a zbog ograničenog broja djece tko prvi popuni prijavu i ispunjava uvjete dobit će svoje mjesto. Mogu se prijaviti i dječaci i djevojčice od 8 do 9 godina pod uvjetom da nisu članovi košarkaškog kluba i da nikada nisu bili vođeni od strane profesionalnog trenera. Sve što je potrebno ponijeti za sudjelovanje je bočica s vodom te sportsku odjeću i obuću.

Treninzi, koji će se prema rasporedu održati do 11 sati, bit će održavani u dvorani Lenije, dok je okupljanje predviđeno svakog dana od 8 do 9 sati. Zatim do podne slijedi odmor, a od 13:30 djeca će sudjelovati na raznim radionicama na kojim će učiti pravila košarke, povijesti ovog sporta, pravilnoj ishrani, obrazovanju, ali i upornosti. Mališani svakodnevno mogu očekivati i gosta iznenađenja. Dan će se zaključiti drugim treningom od 13:30 do 15 sati.

Zainteresirani dijete mogu prijaviti putem linka, a sve dodatne informacije u vezi ovoga kampa mogu se zatražiti putem maila kamp.kresimircosic@gmail.com.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime