-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Do kraja godine nova prometnica i 172 parkirna mjesta u vukovarskom naselju Olajnica

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i predsjednik Uprave ”Osijek-Koteks” Zoran Škorić potpisali su Ugovor o izgradnji prometnih površina u naselju Olajnica. Projektom vrijednim oko 4.500.00,00 kuna koji Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinancira s 300.000,00 kuna riješit će se još jedan gorući problem ovog vukovarskog naselja.

“Ovim projektom ćemo dobiti prometnicu duljine preko 330 metara s obostranim prakiralištitima kapaciteta – 172 nova parkirna mjesta. Također, u sklopu projekta predviđena je i sanacija nešto manje od 20 parkirnih mjesta koja su već tamo, koja postoje s druge strane stambenog kompleksa”, rekao je prilikom potpisivanja ugovora vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

Osijek-Koteks izvođač je koji se već dokazao na vukovarskom terenu, a u posao će biti uveden u roku od 20 dana od potpisivanja ugovora. Građani Vukovara novu će prometnicu dobiti do kraja godine, a do tada apel građanima. “Do sada nikad nismo u Vukovaru imali problema s građanima. Mislim da nećemo ni sada. Evo ja ih molim za malo strpljenja, a mi ćemo dati sve od sebe da završimo radove u ugovorenom roku od 4 mjeseca” istaknuo je predsjednik uprave Osijek-Koteks d.d. Zoran Škorić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime