29 C
Vinkovci
Nedjelja, 14 travnja, 2024

Kroz sliku i riječ novinari daju neprocjenjiv doprinos Vinkovačkim jesenima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na Šokačkom stanu pokraj Vinkovaca  održani su Novinarski divani. Druženje je to koje Organizacijski odbor Vinkovačkih jeseni tradicionalno priređuje za predstavnike medija uoči početka ove najveće manifestacije tradicijske kulture u Hrvatskoj.

Novinari i organizatori tako su se sastali i uoči ovogodišnjih 57. Vinkovačkih jeseni kako bi nakratko predahnuli prije nego li od 9. do 18. rujna jedni pokažu sve što su za ovu godinu priredili, a drugi sve to prenesu i javnosti pošalju sliku kakva se može vidjeti i doživjeti samo u Vinkovcima.

“Drago mi je što danas ovdje mogu pozdraviti sve naš novinare koji će putem svojih medija još jednom prenijeti glas o Vinkovačkim jesenima. Bez Vas Vinkovačke jeseni ne bi imale tu snagu kakvu imaju danas. Prenijeti vijest o svemu onome što se za vrijeme Jeseni zbiva u našem gradu je iznimno važno, važno je da sve vrijeme i kroz godinu vi podržavate Vinkovačke jeseni kako bi manifestacija rasla i u medijskom prostoru. Na tome vam hvala i nadam se kako ćete i ove godine Jeseni pratiti na jedan objektivan način i kako ćete kroz sliku i riječ iz Vinkovaca učiniti da i oni koji o tome možda nisu razmišljali, odluče doći u Vinkovce. Doći i uživati u bogatstvu tradicijske kulture i u onom zabavnom dijelu koji smo pripremili”, istaknuo je predsjednik Organizacijskog odbora 57. Vinkovačkih jeseni, gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić, koji je ovom prilikom zahvalio i sponzorima koji su, kazao je, omogućili da Jeseni budu sigurno najveća manifestacija u zemlji.

Članica Organizacijskog odbora Marija Gerovac istaknula je kako pripreme ulaze u onu završnu etapu kako bi sve lokacije, od Bircuza i Vinskog šora do Slavonskog sokaka i drugih, poprimile zamišljenu sliku.

“Svi su se doista potrudili da to ove godine budu u onom pravom slavonskom ozračju i vjerujem da će ovo biti jedne uspješne Jeseni. Pozivam naše građane i sve one koji prate naše medije da dođu na Vinkovačke jeseni. Mi smo danas poslali u tisak i službeni program gdje kao novitet imamo i QR kod koji se može skenirati i na nekoliko lokacija u gradu i dobiti na uvid cjelokupan program Vinkovačkih jeseni”, istaknula je Marija Gerovac.

Organizatori Vinkovačkih jeseni, moglo se čuti, i ove godine pripremili su i zanimljivu ponudu suvenira. Neki od njih imaju i vrlo praktičnu primjenu baš kao što je to  predstavljeni tobolac za čaše koji će zasigurno dobro doći u Vinskom šoru.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime