21 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

LiDraNo svečano otvoren i u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Diljem Hrvatske učenici osnovnih i srednjih škola ovaj tjedan imaju priliku prezentirati svoj talent na pozornici, jer započela je ovogodišnja smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva – LiDraNo. Smotra je svečano otvorena i u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima, gdje će do kraja tjedna nastupiti više od 200 učenika iz gotovo svih škola Vukovarsko-srijemske županije.

Već prvog dana LiDraNa, mnogo kvalitetnih izvedbi vidjelo je prosudbeno povjerenstvo, pred kojim se nalazi težak zadatak izbora najboljih u kategorijama literarnih i novinarskih radova te u pojedinačnim i grupnim nastupima. “U kategoriji literarnih radova posebno će se ocjenjivati originalnost, zanimljivost teme te dramsko – scenski izraz. Znači, gledamo uživljenost, primjerenost izvedbe, govor i općeniti scenski nastup”, rekla je Višnja Sorčik, predsjednica prosudbenog povjerenstva za dramsko-scenski izraz.

Oni najbolji, koji će biti izabrani do petka, posljednjeg dana županijskog LiDraNA, sredinom ožujka predstavljat će Vukovarsko-srijemsku županiju na državnoj smotri u Primoštenu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime