34 C
Vinkovci
Subota, 13 srpnja, 2024

Lions donirao 10 tableta talentiranim vukovarskim školarcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U okviru donacije, skupljene na humanitarnom koncertu koji je organizirao Lions club Poreč, u Vukovaru je tabletima nagrađeno deset uzornih i talentiranih učenika i učenica iz deset vukovarskih osnovnih i srednjih škola. Lions organizacija Hrvatske dio je Međunarodne organizacije Lions International, najbrojnije humanitarne organizacije u svijetu, koja broji milijun i 400 tisuća članova u više od 200 zemalja. U čast stogodišnjice Lionsa, organiziran je velik broj akcija i aktivnosti, prvenstveno humanitarnog karaktera. Među brojnima, našla se i ova donacija vukovarskim srednjoškolcima.

”Zašto Vukovaru? Zato što smatraju da se Hrvatska treba ravnomjerno razvijati, da mladima treba prvenstveno pomoći u njihovom obrazovanju, jer mladi su budućnost, njihovo znanje je budućnost za našu zemlju. I ova akcije je pravi simbolički primjer pravog pristupa i pomoći onima koji su talentirani. Ako budemo podupirali znanje, dobivat ćemo nove vrijednosti”, poručio je Mladen Kajganić, guverner Lionsa Hrvatske.

Tijekom događaja, s vukovarskim gimnazijalcima dogovorena je još jedna zajednička, ovoga puta ekološka akcija, u okviru koje će biti zasađeno 50 sadnica lipe. Cilj je probuditi svijest mladih te ujedno ozeleniti Vukovar.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime