20 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Iločki polumaraton 2021. – staza koja oduzima dah, održat će se 24. travnja od 11 sati

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Objedinite sport i užitak, mislite na svoje i zdravlje bližnjih,zaboravite na stres u Srijemu uz ljubazne domaćine na stazama Iloka.

Jedan od najljepših polumaratona Hrvatske održat će se 24. travnja 2021 godine, na području Iloka od 11:00 do 15:00 sati u organizaciji i suradnji Grada Iloka i Sportsko rekreacijskog kluba RUN4FUN iz Osijeka.Grad Ilok_dječja_utrka

Uz polumaraton, održat će se i “Utrka građana” te svima draga “Dječja utka” s namjerom animiranja najmlađih prema sportu i brigom o zdravlju. Planirana ruta kretanja trkača prava je turistička razglednica destinacije. Ruta prolazi gradom Ilokom, županijskim cestama 4199 i 4200, poznatim vinskim cestama do Principovca i Vukova te šumom Smrdan-Cerje .
Grad Ilok_utrka_grad
Iz RUN4FUN iskazuju veliko zadovoljstvo što ove godine imaju mogućnost najaviti i nastup našeg uspješnog ultramaratonca Dejana Radanca, aktualnog državnog prvaka i hrvatskog rekordera na 100 kilometara.Dejan Radanac naslov državnog prvaka u ovoj teškoj dugoprugaškoj disciplini osvaja već tri godine za redom. S obzirom na to da je državni prvak i u planinskom trčanju na duge staze, organizatori su uvjereni kako će Dejan uživati na atraktivnoj, ali poprilično zahtjevnoj stazi Iločkog polumaratona i motivirati sve preostale trkače.

U manifestaciju su uključeni OPG-i i mali poduzetnici koji će svoje proizvode promovirati i ponuditi sudionicima polumaratona, kao i posjetiteljima Iloka u svojim objektima kao “Dan otvorenih vrata”.

S ciljem razvoja sportskog i wellness turizma u budućnosti, Grad Ilok poziva sve zainteresirane da ovaj vikend posjete Ilok. Organizacija polumaratona obuhvatit će sve epidemiološke mjere i preporuke Kriznog stožera te se sudionici i posjetitelji mole da se istih pridržavaju.Grad Ilok_utrka_vinogradi3

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime