29 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Luka Čarapović u Novom Sadu doplivao do dva zlata i bronce

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Plivački klub Vukovar sudjelovao je na Međunarodnom mitingu “Zmaj” koji se održava u Novom Sadu. Natjecanje je okupilo 600 plivača iz 29 klubova, a onaj vukovarski imao je delegaciju od 20 sudionika.

Vukovarci su kući donijeli 12 medalja, od toga dva zlata, tri srebra i sedam bronci. Na najvišu stepenicu na postolju dva puta je stao Luka Čarapović koji je zlatnim odličjima (200 metara mješovito i 100 metara leđno) pridodao i jednu broncu (100 metara slobodno). Roko Šabić u disciplini 50 metara prsno doplivao je do srebra, dok je Boris Ostović drugom mjestu na 100 metara leđno pridodao i broncu na 50 metara leđno. Jednak učinak kao i Ostović imala je i Ivana Kosanović, ali i u disciplinama 200 metara mješovito (srebro) i 50 metara prsno (bronca).

Treće mjesto na 200 metara mješovito osvojio je Lovro Brođanac, dok je Marta Žuvić treća bila u disciplini 50 metara leđno. Utrke 50 i 100 metara leđno Stefanu Tintoru donijele su dvije brončane medalje.

Ovim natjecanjem na velikom bazenu zatvorena je sezona 2022./2023., a već za vikend Plivačkom klubu Vukovar slijede prva nadmetanja u malom bazenu. Destinacija je Šibenik i plivački miting Sveti Mihovil.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime