34 C
Vinkovci
Subota, 13 srpnja, 2024

Mali Marinčani  izabrali svoj poklon

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
U Europskoj godini mladih, u Splitu je održana 15. nacionalna smotra Turističke kulture čiji je organizator Prokultura – Opservatorij kulturnih politika iz Splita uz podršku Agencije za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske te ENCATC-a (The European network on cultural management and policy).
Tema ovogodišnjeg natječaja bila je „Moj zavičaj i njegova fauna“ koja je za cilj imala potaknuti, osvijestiti i naučiti učenike što više o ulozi faune, baštine, kulturnih i prirodnih vrijednosti svoga zavičaja i domovine te u istome prepoznati turistički potencijal.
Projekt Brune, Gabriela i Nicole, učenika PŠ Marinci „O fauni divanimo, ljepote Slavonije i Srijema baštinimo“ izabran je među tri najbolja projekta osnovnih škola iz cijele Republike Hrvatske. Velik je ovo uspjeh, kako za školu, tako i za širu lokalnu zajednicu.
Velik je ovo uspjeh, kako za školu, tako i za širu lokalnu zajednicu, a nagrada koja je za trud i rad uslijedila, nakon prijema kod župana Damira Dekanića, bila je bicikl, po želji učenika.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime