34 C
Vinkovci
Subota, 13 srpnja, 2024

Marina Budimir nezavisna kandidatkinja za iločku gradonačelnicu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Iloku je upriličeno javno predstavljanje Marine Budimir kao nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu najistočnijeg hrvstkog grada. Predstavljen je ovom zgodom i kandidat za njezina zamjenika, riječ je o Josipu Kovaču. Ovu nezavisnu političku platformu podržao je Tomislav Panenić, također nezavisni kandidat za vukovarsko-srijemskog župana.
Temeljni ciljevi programa nezavisne liste predvođene Marinom Budimir su relizacija iločkog turističkog potencijala, zatim primjerena pomoć mladim i srednjim poduzetnicima, a također i pojačana briga za poljoprivrednike, vinogradare i vinare te udruge koje – poručeno je – također trebaju i zaslužuju značajniju potporu grada.
“Cilj nam je još omogućiti obiteljima da se zadrže u ovoj regiji i to kroz subvenciju knjiga, kao i potporu studentima”, rekla je ovom prigodom Budimir.
Nezavisna lista predvođena Marinom Budimir, naglašeno je, zna i može pokrenuti stvari nabolje, a podrška ovoj političkoj platformi stigla je i od Tomislava Panenića, također nezavisnog kandidata za župana Vukovarsko-srijemske županije.
“Od mene očekuju i da im prenesem iskustva, jer četiri godine smo gradili takvu priču u Općini Tompojevci i s drugima, povezujemo se međusobno s drugim listama koje nastupaju odvojeno od neke uobičajene prakse velikih stranaka” – naglasio je Panenić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime