19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Mario Komšić novi je direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o.

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na danas održanoj sjednici Skupštine Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije (VVK) d.o.o. Vinkovci dužnosti je razriješen direktor Ivan Rimac, univ.spec.oec. koji je dužnost direktora obnašao od 2019. godine.

Za novog direktora izabran je Mario Komšić, dipl.oec., koji na mjesto direktora VVK dolazi s mjesta direktora Izgradnje-VVK d.o.o. na čijem je čelu bio od 2014. godine. U svom dosadašnjem radu obnašao je i dužnost pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Vinkovaca od 2008. do 2014. godine. U nepuna dva mandata obnašao je dužnost predsjednika Nadzornog odbora VVK.

„Važno je naglasiti kako s mjesta direktora Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije odlazim sporazumno i na moju inicijativu. Iza mene je uspješno proveden zahtjevan projekt Aglomeracije Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna, pripremljeni su projekti digitalizacije, ali i proveden osjetljiv projekt nove sistematizacije društva. VVK je danas stabilan poslovni subjekt koji upošljava značajan broj djelatnika i zadovoljan sam učinjenim te bez lažne skromnosti mogu reći kako ostavljam tvrtku koja je posložena i spremna za nastavak rada na pripremljenim i novim investicijama. Prioritet su nam bili korisnici, a puno energije smo ulagali i u unutarnje procedure kroz sistematizaciju i podizanje ljudskih potencijala. Zahvaljujem se na kvalitetnoj suradnji svakom djelatniku ove tvrtke. S obzirom na veličinu tvrtke i opsežnost poslovanja te investicije koji su u tijeku u dogovoru s novom Upravom ostat ću jedan period na raspolaganju kako bi osigurali da se svi projekti uspješno nastave provoditi te da zbog mog odlaska ne trpi niti jedan segment poslovanja, ali i naši korisnici i što je za mene iznimno važno naši djelatnici. S kolegom ću u idućem razdoblju proći sve detalje i uputiti ga detaljno kroz sve poslovne procese, a drago mi je što novi direktor ima iskustvo u ovoj branši te će mu svakako preuzimanje upravljanja ovako velikim sustavom biti jednostavnije“, kaže Rimac.

„Hvala na povjerenju Skupštini Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije. Ovo je za mene novi poslovni izazov, a ovo odgovorno mjesto prihvatio sam jer imam iskustva u ovom sustavu nakon što sam gotovo dva mandata bio predsjednik Nadzornog odbora VVK te gotovo 9 godina vodio tvrtku Izgradnja – VVK d.o.o. koja je uvelike bila uključena u procese koji su dio Vinkovačkog vodovoda. Zahvaljujem se gospodinu Rimcu na mogućnosti da preuzimanje ove zahtjevne funkcije odradimo što bezbolnije i da niti jedan dio tvrtke ne trpi odnosno da se svi projekti nastave neometano provoditi. Ovo je velika tvrtka i svaki segment je važan dio ukupnog poslovanja te je potrebno detaljno proći kroz sve poslovne procese i projekte što ćemo u narednom razdoblju zajednički i učiniti. Na prvom mjestu uvijek moraju biti korisnici i svakako jamčim kako je kvalitetna vodoopskrba i odvodnja prioritet i nove Uprave, kao i nastavak digitalizacije i povećanja kvalitete naših usluga. Izazovna vremena su svakako pred nama, svjedoci smo vrtoglavog skoka cijena energenata, sirovina i materijala i moramo učiniti sve što je u našoj moći da osiguramo stabilnost i nesmetano funkcioniranje čitavog sustava vodoopskrbe i odvodnje“, rekao je Komšić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime