21 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Marko Nedoklan odlazi na Europsko prvenstvo u biljaru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vinkovci i BK “Cibalia” po prvi put imaju svog sudionika na Europskom prvenstvu u biljaru za juniore. Europsko prvenstvo se održava svake godine, a na njega svi Europski biljarski savezi šalju svoje najbolje igrače.

Natječe se u dvije kategorije: ispod 17 godina (U17) i ispod 19 godina (U19). Ove godine prvenstvo će se održati od 27.7.2022. do 3.8.2022. u Bugarskoj. Hrvatska šalje 4 svoja igrača, po 2 u svakoj kategoriji.

U kategoriji U17, naš klub BK “Cibalia” i Republiku Hrvatsku (odnosno Hrvatski Biljarski Savez) će predstavljati naš član Marko Nedoklan. Marko kreće na put u Bugarsku u utorak 26.7. u pratnji svog trenera Dragana Đurakovića.

BK “Cibalia” sa trenerom Draganom Đurakovićem pokrenuo je školu biljara u prosincu 2021. To je ujedno bila i prva takva škola biljara u RH. Marko je u kratkom vremenu pokazao svoje znanje i sposobnosti te već u veljači osvojio prvenstvo Hrvatske u dvije discipline, 9 i 10. Uz osvojeno treće mjesto na trećem prvenstvu u Zagrebu u svibnju, kvalificirao se i dobio poziv u juniorsku HR reprezentaciju. Odličan napredak u izuzetno kratkom vremenu nam daje nade da ćemo uskoro imati igrače sposobne za čak i najveće seniorske uspjehe. Marku i njegovom treneru želimo sretan put i uspjeh u Bugarskoj.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime