25 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Marko Sambol policijski službenik PU vukovarsko-srijemske treći na 31. Zagrebačkom maratonu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

S Trga bana Josipa Jelačića u nedjelju, 08. listopada u 9 sati startao je 31. Zagrebački maraton. Utrku je organizirao Zagrebački atletski savez u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti. U utrci je sudjelovalo oko 4500 trkača, a Ministarstvo unutarnjih poslova RH predstavljalo je oko 90 trkača. Zagrebački i Hrvatski atletski savez kao organizatori organizirali su sudjelovanje na tri utrke: maraton, polumaraton i Garmin 10 k.

Služba za policijski trening osigurala je da utrka u maratonu i Garmin 10 k utrka predstavljaju službeno pojedinačno Prvenstvo Republike Hrvatske za pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova RH. Za pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova RH 31. Zagrebački maraton humanitarnog je karaktera jer će sredstva uplaćena od strane policijskih službenika biti donirana fondu Zaklade policijske solidarnosti.

Na spomenutoj utrci u Zagrebu sudjelovalo je 10 policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske, ove godine to je najbrojnija ekipa „Plavaca“ ako uzmemo u obzir sve policijske uprave. Svi naši policijski službenici uspješno su završili ove zahtjevne utrke.

Medalje najboljima policijskim službenicima dodijelili su dopredsjednica Upravnog odbora Zaklade policijske solidarnosti Gordana Bušić-Vojnović i voditelj Službe za policijski trening Mario Culej. Marko Sambol, policijski službenik za stručno usavršavanje policije Policijske uprave vukovarsko-srijemske, osvojio je treće mjesto u natjecanju za policijske službenike pojedinačno, istrčavši 42 km za 3.30 minuta.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime