-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Masovna tučnjava u ugostiteljskom objektu u Vukovaru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Kriminalističko istraživanje fizičkog sukoba u ugostiteljskom objektu u Vukovaru, ulica Blage Zadre, ukazalo je na postojanje osnovane sumnje kako su šest osoba počinile kazneno djelo „Sudjelovanje u tučnjavi“ iz članka 122. stavka 1. Kaznenog zakona, te će Policijska postaja Vukovar protiv svih osumnjičenih podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

U fizičkom sukobu 26-, 29-, 32- i 39-godišnjak razmijenili su više udaraca sa 19- i 27-godišnjakom, pri čemu su 19-, 26- i 32-godišnjak lakše ozlijeđeni, a 27-godišnjak teže ozlijeđen. 19-godišnjak je zadržan na liječenju u NMB Vukovar, dok je 27-godišnjak upućen u KBC Osijek na daljnje liječenje.

Uhićeni sudionici tučnjave, 26-, 29- i 32-godišnjak, predani su pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave, dok će se nad 19- i 27-godišnjakom kriminalističko istraživanje nastaviti po završetku bolničkog liječenja, kao i nad 39-godišnjakom koji je za sada nedostupan policiji te je za njim raspisana potraga.

Tijekom postupanja policijski službenici su 26-godišnjaku oduzeli manju količinu droge „marihuana“ i signalnu baklju (tzv. bengalka). Radi neovlaštenog posjedovanja droge, čime je počinio prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu, dok mu je zbog neovlaštenog posjedovanja eksplozivnih tvari, čime je počinio prekršaj iz Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja, uručen prekršajni nalog.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime