28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Mihael Pauk odlazi na svjetsko finale međunarodnog natjecanja u znanju engleskog jezika

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Učenik OŠ Vladimira Nazora, Mihael Pauk, plasirao se na svjetsko finale međunarodnog natjecanja u znanju engleskog jezika HIPPO – English Language Olympiad.

Na državnoj razini natjecanja sudjelovalo je osam naših učenika od trećeg do osmog razreda. Ponosni smo na sve naše polufinaliste, koji su pokazali izvrsno poznavanje i ljubav prema engleskom jeziku, a posebno na Mihaela koji je jedini učenik iz Hrvatske u svojoj kategoriji – Little Hippo izborio sudjelovanje na Hippo World Finals!

HIPPO natjecanje, koje organizira Global Hippo Association, neprofitna organizacija s ciljem promoviranja engleskog jezika te međukulturalne suradnje diljem svijeta. O sve većoj popularnosti ovog natjecanja govore i podatci da je na njemu prošle godine sudjelovalo 54 zemlje svijeta te preko 67 000 učenika.
Ovo je natjecanje samo nastavak višegodišnjeg uspješnog rada i ostvarivanja rezultata u nastavi engleskoga jezika u Osnovnoj školi Vladimira Nazora u Vinkovcima. Proteklih godina imali smo svoje predstavnike i na europskoj razini natjecanja. To su bili: Lucija Cestarić, Filip Marunček i Iva Milković pod mentorstvom profesorice Gabrijele Romić.

Mihael u rujnu putuje u Rim zajedno s mentoricom Marijom Rukavinom! Čestitamo im te im želimo puno uspjeha i nezaboravnih iskustava!

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime