23 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

Mirko Jurišić novi predsjednik HSP AS VSŽ

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nakon nedavno održanog Sabora HSP-a Ante Starčević, sukladno donesenoj odluci, provedeni su unutarstranački izbori za Županijsko vijeće Vukovarsko-srijemske županije. Zboru je nazočilo 211 stranačkih izaslanika, koji su za novoga predsjednika vukovarsko-srijemskog HSP-a AS izabrali Mirka Jurišića, predsjednika Općinskog vijeća Nijemaca, ujedno i člana Predsjedništva HSP AS. Svog prethodnika Antuna Žagara, Jurišić mijenja s jasnom vizijom.Nakon nedavno održanog Sabora HSP-a Ante Starčević, sukladno donesenoj odluci, provedeni su unutarstranački izbori za Županijsko vijeće Vukovarsko-srijemske županije. Zboru je nazočilo 211 stranačkih izaslanika, koji su za novoga predsjednika vukovarsko-srijemskog HSP-a AS izabrali Mirka Jurišića, predsjednika Općinskog vijeća Nijemaca, ujedno i člana Predsjedništva HSP AS. Svog prethodnika Antuna Žagara, Jurišić mijenja s jasnom vizijom.
”Moramo pridobiti još otprilike 2000 u što skorije vrijeme, da bismo na parlamentarnim izborima pokazali da smo ipak jedina pravaška opcija koja nešto vrijedi i koja radi. Želimo jednu iskrenu i poštenu politiku za bolje sutra svih nas, ovih koji su ostali nažalost ovdje, jer sve više mladih odlazi, a to se može spriječiti. Mislim da smo upravo u Nijemcima i Lovasu pokazali, ako ste korektniji u vlasti, da to donosi rezultate. Ako pronađemo jednog nestalog, ako jedna mlada obitelj ostane, djeca u školama, već smo napravili dobar rezultat”, poručio je Mirko Jurišić, novoizabarani predsjednik HSP AS VSŽ.
Za dopredsjednike stranke izabrani su Josip Zetaković i Goran Šibalić, a glavni stan čine Josip Zetaković, Josip Previšić te Tihomir Štrangarević.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime