1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Miroslav Krezo i Bruno Huber pobjednici ribolovnog natjecanja na Banji

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U subotu 22. listopada 2022. godine na jezerima Banja održano je natjecanje seniora i veterana članova ŠRD “Jezera Banja” u lovu ribe udicom na plovak.

Natjecanje je obilježio loš ulov što pripisujemo visokom datumu jer se riba već sprema za nadolazeću zimu, ali je svaka ulovljena riba odlučivala o poretku natjecatelja. Najbolji na ovogodišnjem natjecanju su bili: prvo mjesto s 1420 grama ulovljene ribe osvojio je Miroslav Krezo, drugo mjesto s 1145 grama ulovljene ribe osvojio je Tomislav Šarić, a treći je s 1040 grama ulovljene ribe bio Stjepan Kulić. Najboljim natjecateljima pripale su medalje i vrijedne nagrade, a svim sudionicima natjecanja priznanja i poklon bonovi.

U nedjelju 23. listopada 2022. godine, na jezerima Banja održano je i natjecanje kadeta članova ŠRD “Jezera Banja” u lovu ribe udicom na plovak. Najbolje rezultate su postigli: Prvo mjesto: Bruno Huber ulovio je 1325 grama ribe, drugo mjesto osvojio je Luka Radilj s 1030 grama ulovljene ribe, a treće mjesto osvojio je Karol Dozet s 885 grama ulovljene ribe. Oba natjecanj su sudili Adam Petričić i Nikola Raguž.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime