17 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Mlađe seniorke GK ”Hrvatski sokol” odličnim nastupom do bronce u Slavonskom Brodu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Gimnastički klub Sokol iz Slavonskog Broda bio je domaćin 2. kola Kupa Hrvatske u ženskoj sportskoj gimnastici u osnovnom programu regije Istok na kojemu je nastupilo 84 gimnastičarke iz pet klubova.

Vinkovački gimnastički klub Hrvatski sokol sudjelovao je u kategorijama kadetkinja, juniorki i mlađih seniorki. Kadetkinje u sastavu Iskra Perunski, Rita Prnjaković, Emili Rajčanji, Nika Rapić, Ena Samarđić i Rebeka Đerek ekipno su zauzele 4. mjesto, a bronca im je pobjegla za samo jedan 1,10 bodova. Pojedinačno su najbolji plasman ostvarile Isrka Perunski koja je završila 14. i Rita Prnjaković plasiravši se na 16. mjesto. Sve djevojčice u Slavonskom Brodu su upisale svoj premijerni nastup.

U kategoriji juniorki svoj nastup imale su Petra Rozić i Iva Grebenar i to u pojedinačnoj konkurenciji gdje se nisu uspjele domoći odličja. Mlađe seniorke Barbara Šimić, Laura Vladić i Antonela Rajić u ekipnom dijelu programa osvojile su treće mjesto, dok je pojedinačno najuspješnija bila Šimić kao osmoplasirana. Gimnastičarke su vodile trenerice Vukosava Lozanović i Dunja Perica, a na natjecanju je sudila Magdalena Mijaković Alozieuwa.

Svoje nastupe nisu imali samo djevojke, nego i dječaci, točnije početnici koji su sudjelovali na Ekipnom natjecanju Vukovarsko-srijemske županije gdje su osvojili srebro, a medaljom jednakog sjaja okitile su se i kadetkinje i juniorke, dok su Vinkovčanke prvo mjesto osvojile u kategoriji mlađih juniorki.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime