25 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Momčad ”Autoškola Uno” odličnom igrom do pobjednika malonogometnog turnira na Lapovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U dvorani Osnovne škole “A. G. Matoš” u Vinkovcima spušten je zastor na Zimski malonogometni turnir “Lapovci”koji je okupio 65 momčadi u konkurenciji starijih i mlađih pionira, kadeta, juniora, limača, predlimača i malaca.

Dakako, najveću pozornost privukao je juniorski turnir. U susretu za 3. mjesto, momčad ”Restoran Nada” dobio je susret bez borbe protiv momčadi ”Lawagro Jukić”, dok je u velikom finalu momčad ”Autoškola Uno” pobjedila Caffe bar Flamingo sa 1:0. Za najboljeg strijelca proglašen je Filip Lučić (Caffe bar Flamingo), najbolji vratar je Karlo Radonjić (Autoškola Uno), dok je najbolji igrač turnira Sandro Sušac (Autoškola Uno).

U kategoriji kadeta u susretu za 3.mjesto, momčad ”Proteam” pobijedila je momčad ”Jasna kolači RM DIZ” sa 5:1, dok se u finalu vodila teška borba momčadi ‘‘MNK Vinkovci-Učilište Studium ” i momčadi Vukovarski veterani.Na kraju je slavila momčad ”MNK Vinkovci-Učilište Studium” sa 5:4 nakon izvođenja kaznenih udaraca.U regularnom dijelu turnira bilo je 1:1.Za najboljeg strijelca proglašen je David Blagojević (Proteam), najbolji igrač je Karlo Božić (”MNK Vinkovci-Učilište Studium ”), dok je najbolji vratar Luka Marošičević (Vukovarski veterani).

U kategoriji starijih pionira u susretu za 3. mjesto, momčad ”Obrt Šimić Mont” pobijedila je momčad ”Fast food Domi” sa 6:5 nakon izvođenja kaznenih udaraca, a u regularnom dijelu je bilo 2:2. U finalu turnira momčad ‘‘Gymnasium” pobijedila je momčad ”Ekipa 2008” sa 1:0. Za najboljeg vratara proglašen je Andro Papac (”Ekipa 2008”), najbolji  strijelac je Noa Grubišić (”Gymnasium”), dok je najbolji igrač Ivan Komesarović (”Gymnasium”).

U kategoriji mlađih pionira u susretu za 3.mjesto, momčad ”CV 2009” pobijedila je momčad ”HNK Vinkovci polj.obrt” sa 4:1, dok je u finalu turnira momčad ”Atletico Osijek” pobijedila je momčad ”Ciba 2010″ sa 1:0.Za najboljeg vratara proglašen je: Andro Papac (Ciba 2010), najbolji strijelac je Nemanja Kolarević (Atletico Osijek), a najbolji igrač je Ivano Slavka (Atletico Osijek).

U kategoriji limača u susretu za 3.mjesto,  momčad ”Nebeskoplavi” pobijedila je momčad ”HAŠK Sokol”  sa 4:3, dok je u finalu turnira momčad ”Fast Food Hit” pobijedila momčad Vigus sa visokih 6:2. Za najboljeg strijelca proglašen je Igor Belić (”Fast Food Hit”),  najbolji igrač je Ivan Fabijan (”Fast Food Hit”), dok je najbolji vratar Luka Fabijan (”Fast Food Hit”).

U kategoriji predlimača u susretu za 3.mjesto,  momčad ”Obrt za čišćenje Goga” pobijedio je momčad ”A.S. Radmanović’ sa 1:0.U finalu turnira momčad ”Restoran Lamut” pobijedila je momčad ”HAŠK Sokol ” sa 6:2.Za najboljeg vratara proglašen je Ljubo Šimunović (”Restoran Lamut”’), najbolji strijelac je Franko Malović (”Restoran Lamut”), najbolji igrač je Niko Lučić (”Restoran Lamut”).

U kategoriji malaca treće mjesto osvojila je momčad ”Samo Vinkulja”, dok je u finalu turnira  momčad ”A.S.Drale” pobjedila  momčad ”HNK Cibalia” sa 7:0.Za najboljeg vratara proglašen je  Ivan Barinić (A.S. Drale), najbolji strijelac je Marko Kasić (”A.S.Drale”),dok je najbolji igrač  Marko Sabljak (A.S.Drale).

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime