13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Monografija Ivo Gregurević predstavljena u Matici hrvatskoj u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Monografija Ivo Gregurević autora Borisa Senkera, Daniela Rafaelića, Lade Martinac Kralj i Nade Koturić u izdanju Školske knjige iz Zagreba predstavljena je u Matici hrvatskoj u Vinkovcima.

Opremljena je s više od 500 fotografija, a posebnost je u tome što se sastoji i od videopriloga u kojima zahvaljujući QR kodu, čitatelji mogu pogledati predstavu Đuka Begović, isječke iz filmova Kiklop, Čaruga, Josef i Priča iz Hrvatske te dio razgovora Ive Gregurevića i Roberta Knjaza vođenog za potrebe emisije Svlačionica iz 2000. godine.

O monografiji i Ivi Gregureviću govorio je inicijator njezinog nastanka, glumca Vedran Mlikota rekavši kako je bilo teških trenutaka kada ništa nije išlo kako treba.

“I onda se najedanput neke stvari dogode same od sebe i sve opet dođe na svoje mjesto, tako da smo prihvatili da to možda Ivo diktira odozgo i pomaže nam da napravimo određene stvari”, rekao je Mlikota.

Ivo Gregurević u svojoj impozantnoj glumačkoj karijeri odigrao 196 uloga, od kojih 36 u kazalištu, 116 na filmu, šest u radio dramama i 38 u televizijskim serijama.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime