-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

MUP u Vinkovcima predstavio Program srednjoškolskog obrazovanja za zanimanje policajac/policajka

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova,u okviru Dana otvorenih vrata policijske akademije, u Vinkovcima su predstavili Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2018./2019. godinu. 600 novih kandidata dobit će priliku raditi častan, odgovoran, ali i opasan posao. Koji sve policijski rodovi postoje, tehnike udaranja, rukovanje s oružjem, provjera naoružanja, privođenje, obrana… te, ali i brojne ostale policijske vježbe mogli su vidjeti srednjoškolci u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Ivana Domca.
”Ovaj skup u Vinkovcima ima zadaću da motiviramo mlade ljude, da dođu na testiranje prvenstveno i da postanu pripadnici hrvatske policije. U ovom trenutku imamo oko 100-njak prijavljenih s područuja PU vukovarsko-srijemske, no bit će ih svakako više” – istaknuo je načelnik Policijske akademije, Dubravko Novak.
Ovo je prvi put da natječaj traje od 1. ožujka do 6. srpnja, dulje već inače. A primljeno će biti i 200 kandidata više nego prošle godine, njih 600. Svi kandidati morat će ispuniti sljedeće uvjete:
Ne smiju imati više od 28 godina, ne smiju biti pripadnik niti jedne političke stranke, moraju proći testove znanja i zadovoljiti sve uvjete, da je dostojan ovog posla, rečeno je, između ostaloga, na predstavljanju Programa u Vinkovcima.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime