10 C
Vinkovci
Srijeda, 24 travnja, 2024

Na Bajeru obilježen dan Mjesnog odobra Slavija

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Mještani Mjesnog odbora Slavija danas, na Petrovo slave svoj dan. Tradicionalno, druženje je održano na prostoru Športsko-ribolovne udruge Bajer. Tom prilikom, istaknut je dobar rad Mjesnog odobra, aktivnostima kroz sve udruge toga područja. Upravo ti radovi trebali bi riješiti probleme koji su istaknuti i ovom prilikom.

”Nešto nam je ostalo na ovom Mjesnom odboru neriješenih infrastrukturnih pitanja, to su kanalizacija, dio vodovoda i nekoliko neasfaltiranih cesta. Uglavnom Mjesni odbor radi mogao bih reći, zadovoljavajuće. Naravno da bih moglo i bolje, ali kakva je situacija u cjelini, mi smo zadovoljni” – poručio je presjednik MO Slavija Vlado Smolčić.

Aktivnost je potvrdio i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, koji je osim čestitke mještanima najavio i nadolazeće radove.

”Rade dobro, kontinurirano su s nama u suradnji, vjerujemo da ćemo do sljedeće godine napraviti pomake koji će odjeknuti na ovome prostoru. U narednom periodu raspisat ćemo natječaj za izvođača radova za kanalizacijsku mrežu, koja u najvećem dijelu ovdje nedostaje, a vrlo brzo ćemo krenuti s izgradnjom nogometnog igrališta. Također, pozornost ćemo obratiti i na sve one male ili značajnije komunalne probleme koji tište ove građane”- rekao je ovom prigodom gradonačelnik Bosančić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime