17 C
Vinkovci
Srijeda, 18 svibnja, 2022

Na GP Ilok otkrivena najveća pojedinačna zapljena droge tipa marihuana

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Provodeći mjere analize rizika, djelatnici carinske službe za mobilne jedinice Vukovar, u suradnji s policijskim djelatnicima Graničnog prijelaza Ilok, izdvojili su osobno vozilo za detaljan pregled. U automobilu kojim je upravljao 66-godišnji hrvatski državljanin registarskih oznaka RH, nalazilo se 74 kilograma opojne droge tipa marihuana.

Ova zapljena se ubraja u najveće pojedinačne zapljene ove godine, ali i unazad nekoliko godina na graničnim prijelazima policijske uprave vukovarsko-srijemske. Zadnja veća zapljena bila je 2012. godine kada je zapljenjeno 302 kilograma marihuane na Graničnom prijelazu Bajakovo – izjavio je Fabijan Kapular, načelnik PU vukovarsko-srijemske.

Navedena droga pronađena je u više preuređenih dijelova automobila. Vozač je uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Svi paketi opojne droge bit će dostavljeni u Centar za forenzična istraživanja i vještačenje Ivan Vučetić u Zagrebu, gdje će se izvršiti detaljno vaganje, procijeniti kvaliteta biljne materije te će se spoznati financijska vrijednost droge.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime