-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

“Na greškama se uči”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Udruga mladih Ilok “Volja” u sklopu projekta ”Ilok: Nova generacija” provela je prvi događaj neformalnog karaktera “Na greškama se uči”. Na događaju je sudjelovao mladi sugrađanin, vlasnik vlastitog poduzeća, predsjednik Udruge Visit Ilok, organizator događaja i manifestacija u Iloku, Ivan Ripić.
Voditeljica projekta Matea Knežević postavljala je pitanja s kojima su bila obuhvaćena područja od ideje otvaranja vlastitog poduzeća do promidžbe usluga, opisivanja radnog dana, obaveza, te koje sve karakteristike trebaju krasiti uspješnog poduzetnika.
Odgovarajući na pitanja, Ivan je rekao kako smatra da poduzetnik treba biti inovativan, strpljiv i požrtvovan, te da je izuzetno bitno da klijenti budu zadovoljni kako bi usmenu preporuku širili dalje. Mladima je preporučio da ako imaju ideju za otvaranje vlastitog poduzeća da se ne plaše, te da se svakako okruže kvalitetnim ljudima.
Za kraj im je poručio da nemaju straha, budu hrabri i ostvare svoje snove.
Iz udruge su zahvalili Ivanu na odazivu, a nadaju se da je sudjelovanje na istom bilo izuzetno korisno kako mladima, tako i svim građanima.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime