22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Na otvorenju moto sezone u našoj županiji preko 300-tinjak motorista

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Otvorenje moto sezone u organizaciji svih moto klubova Vukovarsko-srijemske županije 2024. sa ciljem skretanja pozornosti drugih sudionika u prometu na prisutnost i sigurnost motociklista na cesti.
Otvorenje moto sezone Vukovarsko-srijemske županije održano je 28.04.2024. (nedjelja).
Okupljanje je bilo kod  MK Paklena braća Rajevo Selo, a potom se išlo rutom:  Podgajci – Županja – Gradište – Rokovci – Vinkovci,  Nuštar – Bogdanovci – Vukovar – Negoslavci – Slakovci – Jankovci – Privlaka – Otok – Drenovci – Gunja.
Nakon Drenovaca motoristi su nakratko stali  i u Svetištu Majke dobre nade – Šumanovci, kako bi predstavnici moto klubova VSŽ zapalili svijeće i pomolili se za pokojnog predsjednika MK Cvelf Gunja Marka Marića – Makija gdje je ujedno bila i posveta motora.
Prikupljena sredstva u ime moto klubova Vukovarsko srijemske županije i prijatelja biti će donirana Ani Mesić za pomoć u liječenju Ivana Mesić iz Podgrađa, štićenika MK Golubica Vukovar i MK Gospodari vjetra Otok,. Ivan Mesić rođen je 2007. godine sa Down sindromom a trenutno traje njegovo liječenje obzirom da ima još 18 teških dijagnoza (tumori na jeziku i mjehuru, bubrezi itd.) kao i veliki broj „lakših“ dijagnoza.
Domaćin Otvorenja moto sezone VSŽ 2025. je MK Gospodari vjetra Otok.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime