28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom vikenda dogodilo se 14 prometnih nesreća

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Tijekom vikenda, dogodilo se 14 prometnih nesreća, 6 prometnih nesreća s materijalnom štetom (Lipovac, Komletinci, Vinkovci, Nijemci, Vukovar, Županja i na autocesti A3), 6 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i jedna prometna nesreća s poginulim osobama.

U petak, 8. prosinca oko 19.35 sati na županijskoj cesti ŽC4224 između naselja Nijemci i Komletinci, dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradali 28-godišnjak i 30-godišnjak, o kojoj smo izvijestili.

U petak, 8. prosinca oko 20,45 sati u Borovu, 29-godišnji vozač osobnog automobila pod utjecajem alkohola od 2,00 g/kg, s lijeve strane je pretjecao 52-godišnjeg vozača bicikla kojeg je desnim dijelom osobnog automobila udario i srušio na kolnik pri čemu je vozač bicikla zadobio lake tjelesne ozljede. Nakon udara, vozač osobnog automobila napustio je mjesto događaja. Ubrzo je pronađen, uhićen i u žurnom postupku pred Općinskim sudom u Vukovaru određeno mu je zadržavanje u trajanju 10 dana.

U subotu, 9. prosinca oko 10,15 sati na državnoj cesti broj DC2, između Trpinje i Vukovara, 21-godišnji vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila prelazi na lijevu prometu traku i udara prednjim dijelom vozila u osobni automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnji vozač. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su 50-godišnji vozač i 50-godišnja putnica u vozilu kojim je upravljao 50-godišnjak. Lake tjelesne ozljede je zadobio 21-godišnji vozač i 2-godišnja putnica u vozilu kojim je upravljao 50-godišnjak.

U subotu, 9. prosinca oko 19,20 sati u Babinoj Gredi 37-godišnji vozač osobnog automobila pod utjecajem alkohola od 1,24 g/kg i nepropisne radnje vozilom slijeće s kolnika. U prometnoj nesreći zadobio je lake tjelesne ozljede dok je 69-godišnji putnika zadobio teške tjelesne ozljede.

U nedjelju, 10. prosinca oko 12,27 sati u Bošnjacima 52-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 0,9 g/kg i zbog neprilagođene brzine nalijeće na osobni automobil kojim je upravljao 48-godišnjak i smanjio brzinu kretanja radi skretanja udesno. Oba vozača zadobila su lake tjelesne ozljede.

U nedjelju, 10. prosinca oko 17,45 sati u Vukovaru 77-godišnji vozač osobnog automobila uslijed ne držanja dovoljnog razmaka iza vozila iza kojeg se kretao prednjim dijelom vozila udara u vozilo koje je sustigao pri čemu je 52-godišnja putnica u sustignutom vozilu zadobila lake tjelesne ozljede.

Policijski službenici su zatekli 6 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 2 g/kg zabilježena je kod 29-godišnjeg vozača osobnog automobila u Borovu koji je uhićen i u žurnom postupku pred Općinskim sudom u Vukovaru određeno zadržavanje u trajanju od 10 dana. Smještanje u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva određeno je za jednog vozača.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime