28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Na Sajmu sporta predstavilo se 17 klubova s područja Vinkovaca

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Ispunjena dvorana ekonomske škole Ivana Domca u Vinkovcima, na tribinama, ali i na terenu, bila je domaćin Sajma sporta čiji su organizatori povodom Hvatskog olimpijskog dana bili Zajednica športskih udruga Grada Vinkovaca i Županijski savez sportova Vukovarsko-srijemske županije. Svoje aktivnosti učenicima nižih razreda osnovnih škola i polaznicima dječjih vrtića prezentiralo je ukupno 17 sportskih klubova. Cilj njihovog predstavljanja bio je približiti djeci sportove, s nadom kako će u jednom od njih prepoznati sport kojim se žele baviti u bližoj ili daljoj budućnosti.

– Stvarno je prekrasno vidjeti ovoliko djece i mladih na Sajmu sporta jer ovo je prilika da se ta djeca i mladi ljudi upoznaju zapravo sa sportskim sadržajima u našem gradu i da vide koje su mogućnosti bavljenja sportom. Ovaj sajam će biti uspješan ako i jedno dijete se odluči baviti sportom jer sport uistinu ima svoje prednosti, ne samo u zdravstvenom smislu nego i u pogledu onog fair playa, tolerancije i solidarnosti, rekla je Andrea Vinković, pročelnica Upravnog odjela društvenih djelatnosti Grada Vinkovaca.

Pažnju najmlađih privukla je svaka od prezentacija sportova. Prije svega onih sportova i aktivnosti koje im nisu toliko bliske. Sudeći po reakcijama najmlađih, da će mnogi od onih koji su posjetili Sajam sporta pronaći nešto za sebe ne treba ni sumnjati. Na području grada Vinkovaca zaista je mnoštvo klubova, svih kategorija i za sve uzraste.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime